SVE ZA VENČANJA

Herbarijum Studio stvara jedinstvene uspomene sa venčanja od presovanog cveća, kako za mladence, tako i za goste. Ponuda obuhvata presovani uramljeni bidermajer, staklene kutije za burme ispunjene cvećem sa štampom imena mladenaca, unikatne pozivnice sa presovanim cvećem, table dobrodošlice, redni brojevi na stolovima ukrašeni presovanim cvećem, razni pokloni za goste, kao što su kolačići i magneti ukrašeni presovanim cvećem, zahvalnice i drugi proizvodi po zamisli i ideji mladenaca

Presovani uramljeni bidermajer
Presovani bidermajer

Uramljena slika sa presovanim cvetovima bidermajera

Uramljena pozivnica sa vencanja
Uramljena pozivnica

Uramljena pozivnica sa venčanja ukrašena presovanim cvetovima bidermajera

Kutije za burme

Staklene kutijice ispunjene biljem, sa štampanim imenima mladenaca

Pozivnice za vencanja s presovanim biljem
Unikatne pozivnice

Pozivnice koje će se zauvek pamtiti

Presovani uramljeni bidermajer je za one žene koje žele da ga sačuvaju kao uspomenu zauvek, u vidu slike na zidu. Napravite trenutke i nezaboravne uspomene večnim sa uramljenim presovanim cvetovima venčanog bidermajera. Slika sa presovanim bidermajerom spaja eleganciju, romantiku i daje lični pečat vašem posebnom danu.

Cveće iz nekih bidermajera se ne može presovati zbog specifičnosti oblika cvetova i listova. Ovo je čest slučaj kod zimskih buketa. Za sve mlade koje su se odlučile za ove cvetne vrste, tu je poseban način da se bidermajer trajno sačuva. Cveće se ne presuje, već se drugom tehnikom suši, zatim lepi na karton i na kraju pravi kompozicija koja se stavlja u 3D ram tj. duboki ram koji je kao kutija. Na ovaj način, cveće zadržava svoj volumen i oblik i ostaje kao večna uspomena na ljubav.

Zakaži presovanje bidermajera

Za više informacija o postupku poručivanja, izrade i ostalim detaljima, možeš nas kontaktirati.

Tvoja pozivnica ili slika sa venčanja se mogu sačuvati na poseban način. One se mogu uramiti zajedno sa presovanim cvetovima bidermajera, tako da će ostati kao večni podsetnik na tvoj dragi dan.

Uramljena pozivnica s venčanja
Uramljena pozivnica sa vencanja sa cvecem

Staklene kutije za burme sa zlatnim ivicama koje se pune cvećem po želji i na kojima se najčešće štampaju imena mladenaca sa datumom venčanja, ali moguća je štampa i drugog teksta po želji.

Dekoracija

Ukrasni elementi od presovanog cveća dodaće vašem slavlju posebnu notu prirode i šarma. Kod nas možete poručiti table dobrodošlice, redne brojeve za stolove, kao i razne dekoracije stolova za goste od presovanog bilja.

herbarijum torta
herbarijum studio dekoracija vencanja

pokloni za goste

Pokloni ukrašeni presovanim cvećem su originalni i dugotrajni suveniri za goste na venčanju, koji će pružiti dugotrajan podsetnik na taj dan. Kod nas možete naći magnetiće, kolačiće, bedževe, sapune, zahvalnice, mini slike i ostale predmete ukrašene presovanim biljem.
Pokloni mogu biti personalizovani ili imati malu etiketu sa datumom venčanja i imenima mladenaca.

herbarijum kolacici
herbarijum kolacici

ti Imaš drugačiju ideju?

Ako imaš svoju zamisao kako bi iskoristila presovano cveće kao dekoraciju, slobodno nas kontaktiraj da je zajedno ostvarimo.