PRESA ZA HERBARIJUM

Predstavljamo vam ručno rađenu presu za herbarijum, savršen alat za pravljenje herbarijuma, namenjen svim đacima, ljubiteljima prirode i umetnosti, ali i ambicioznim botaničarima. Pomoću prese možete napraviti zapanjujuće herbarijume i sačuvati čuda prirode u godinama koje dolaze.

Presa za herbarijum je napravljena od drveta jasena, koje garantuje čvrstoću i izdržljivost. Kompaktan i prenosiv dizajn prese čini je savršenom za upotrebu u zatvorenom ili otvorenom, omogućavajući da se upustite u botaničke avanture gde god da vas radoznalost odvede. Izaberite svoje omiljene biljke i počnite.

Presa herbarijjum
Presa za herbarijum

Presovanje biljaka pomoću prese je jednostavan i zabavan proces. Nema više potrebe za prljanjem starih knjiga i enciklopedija. Daske prese obezbeđuju ravnomerno raspoređivanje pritiska na biljke, uz odgovarajući dotok vazduha, tako da biljke sušenjem zadržavaju žive boje i složene detalje.

Presa za herbarijum olakšava stvaranje izuzetnih herbarijuma, ali i bezvremenskog oblika botaničke umetnosti. Ispresovane biljke, cvetiće ili listiće poređajte i zalepite na papir, stranice dnevnika, spomenara ili ih uramite. Napišite naziv biljke ili drag stih. Sačuvajte ih za sebe, ili poklonite dragoj osobi kao uspomenu za posebnu priliku.

CENOVNIK

Presa za biljke mala

3500 din

Presa za biljke velika

5000 din