PRESOVANI BIDERMAJER

Napravite trenutke i nezaboravne uspomene večnim sa uramljenim presovanim cvetovima venčanog bidermajera. Slika sa presovanim bidermajerom spaja eleganciju, romantiku i daje lični pečat vašem posebnm danu.

Svaka mlada želi da sačuva trenutke sreće, ljubavi i lepote dana venčanja. Naša jedinstvena usluga presovanja cvetova bidermajera omogućava da simbol vaše ljubavi i sreće, pretvorite u večni umetnički dragulj. Kao večna uspomena na dan kada ste izrekli svoje „da“ i započeli zajednički život, slika sa presovanim cvetovima venčanog bidermajera postaće dragoceni deo vašeg doma i srca.

Kroz sliku sa presovanim bidermajerom će svaka latica pričati priču o vašem početku, vašoj sreći i ljubavi koja će trajati zauvek. Svaka slika je jedinstvena, kao i vaša ljubavna priča.

 

Presovani bidermajer

Mi pažljivo presujemo svaki cvet bidermajera. Kada se cvetovi osuše, pažljivo ih postavljamo na fino teksturisan papir, a zatim ih ručno uramljujemo kod našeg veštog stakloresca.

Vaš odabir boje i dimenzija rama, kao i drugih detalja, omogućiće vam da presovani bidermajer prilagodite vašem ličnom stilu i enterijeru.
Izrada slike zahteva oko 15 dana kako bismo svaki cvet pažljivo obradili i učinili da svaki detalj bude savršen.

CENOVNIK

urami svoj bidermajer

Za više informacija o postupku poručivanja, izrade i ostalim detaljima, možeš nas kontaktirati.
Presovani bidermajer
Presovani bidermajer