PRESOVANI BIDERMAJER

Napravite trenutke i nezaboravne uspomene večnim sa uramljenim presovanim cvetovima venčanog bidermajera. Slika sa presovanim bidermajerom spaja eleganciju, romantiku i daje lični pečat vašem posebnom danu.

Svaka mlada želi da sačuva trenutke sreće, ljubavi i lepote dana venčanja. Naša jedinstvena usluga presovanja cvetova bidermajera omogućava da simbol vaše ljubavi i sreće, pretvorite u večni umetnički dragulj. Kao večna uspomena na dan kada ste izrekli svoje „da“ i započeli zajednički život, slika sa presovanim cvetovima venčanog bidermajera postaće dragoceni deo vašeg doma i srca.

Kroz sliku sa presovanim bidermajerom će svaka latica pričati priču o vašem početku, vašoj sreći i ljubavi koja će trajati zauvek. Svaka slika je jedinstvena, kao i vaša ljubavna priča.

presovani bidermajer

Mi pažljivo presujemo svaki cvet bidermajera. Kada se cvetovi osuše, pažljivo ih postavljamo na fino teksturisan papir, a zatim ih ručno uramljujemo kod našeg veštog stakloresca.

Vaš odabir boje i dimenzija rama, kao i drugih detalja, omogućiće vam da presovani bidermajer prilagodite vašem ličnom stilu i enterijeru.
Izrada slike zahteva oko 30 dana kako bismo svaki cvet pažljivo obradili i učinili da svaki detalj bude savršen.

Uramljena pozivnica sa venčanja u kombinaciji sa presovanim cvetovima tvog bidermajera će ostati kao večni podsetnik na taj prelepi dan.

Nakon venčanja, potrebno je da nam dostaviš jednu pozivnicu i nekoliko cvetova iz venčanog buketa koje želiš da sačuvaš i njima ukrasiš sliku.

Nakon toga, mi ćemo pažljivo presovati svaku laticu i odabrati najlepšu kompoziciju sa pozivnicom.

Prostor (kao paspartu) između pozivnice i rama može biti papir ili staklo, a presovano cveće se lepi u toj zoni. 

Moguće je izabrati boju i dimenzije rama. 

Uramljena pozivnica sa vencanja sa cvecem

Cveće iz nekih bidermajera se ne može presovati zbog specifičnosti oblika cvetova i listova. Ovo je čest slučaj kod zimskih buketa. Za sve mlade koje su se odlučile za ove cvetne vrste, tu je poseban način da se bidermajer trajno sačuva. Cveće se ne presuje, već se drugom tehnikom suši, zatim lepi na karton i na kraju pravi kompozicija koja se stavlja u 3D ram tj. duboki ram koji je kao kutija. Na ovaj način, cveće zadržava svoj volumen i oblik i ostaje kao večna uspomena na ljubav.

CENOVNIK

Zakaži uramljivanje bidermajera

Za više informacija o postupku poručivanja, izrade i ostalim detaljima, možeš nas kontaktirati.
presovani bidermajer
presovani bidermajer
Presovani uramljeni bidermajer
Presovani uramljeni bidermajer
Presovani uramljeni bidermajer
Presovani uramljeni bidermajer