kako nastaju naši proizvodi

Način izrade naših proizvoda je temeljen na ručnom radu i posvećenosti detaljima. U svetu masovne proizvodnje i standardizacije, mi se ponosimo činjenicom da je svaki naš proizvod unikatan i sadrži komadić lepote prirode.

Inspiracija dolazi upravo iz prirode. Naši proizvodi će vas uvek podsećati na lepotu koju ona krije, a naša posvećenost detaljima oživeće najlepše emocije.

Biljke pažljivo biramo iz prirode, kako iz Srbije, tako i iz raznih delova sveta. Sakupljamo ih u svim prirodnim okruženjima, bilo da su to živopisni gradski parkovi, zadivljujući planinski vrhovi ili atraktivna ukrasna vegetacija duž obala. Svaki cvetić je sam po sebi poseban, a mi se trudimo da tu lepotu zabeležimo i prenesemo na naše radove.

izrada herbarijuma
pravljenje herbarijuma

Sakupljamo razne delove biljaka, od prelepih listova do nežnih cvetova i latica, u raznim bojama i veličinama. Biljke pažljivo presujemo nedeljama, koristeći specijalne prese za herbarijum, strpljivo čekajući da se postepeno osuše, kako bi zadržale svoju prirodnu lepotu, boju i oblik. Nakon toga, dolazi trenutak za stvaranje pravih malih umetničkih dela, na raznim materijalima, kao što su papir, staklo, drvo i drugi.

 

Divimo se i volimo svako nastalo delo i ne radujemo se (verovali ili ne) kada ga neko kupi, jer rastanci su teški.