korporativni pokloni

Unikatni korporativni pokloni su odličan način da iznenadite svoje zaposlene, klijente ili poslovne partnere, istovremeno promovišući svoj brend. Naši proizvodi doprinose promovisanju ekološke svesti i predstavljaju podsetnik na važnost očuvanja prirode, a s druge strane, jedan su od trendi izbora u svetu korporativnih poklona.

U ponudi Herbarijum Studija u nalaze se korporativni pokloni za posebne prilike i praznike, kao što su pokloni za Novu godinu, 8. mart, pokloni za zvanice na korporativnim proslavama i sličnim dešavanjima. Takođe, kod nas možete poručiti i unikatne pozivnice, čestitke i zahvalnice za sve vrste događaja.

STAKLENE KUTIJE ISPUNJENE BILJEM

Staklene kutije sa štampom ispunjene biljem – Ove staklene kutije mogu biti ispunjene raznim vrstama biljaka, kao što su sukulente, kaktusi ili druge biljke, sveže ili suve. Možete dodati štampanu personalizovanu poruku ili logo na staklenoj površini kutije. Ovo je sjajan poklon za one koji vole biljke, ali i one koji žele da promovišu ekološku održivost. Pored biljaka, staklene kutije se mogu ispuniti slatkišima. Možete odabrati razne vrste čokoladica, keksića, bombona i na ovaj način učiniti poklon posebnim za svaku priliku.

HERBARIJUM SLIKE

U našoj ponudi nalaze se i herbarijum slike sa presovanim biljem, koje će se lepo uklopiti u svaki životni ili radni prostor. Možete dodati štampanu personalizovanu poruku ili logo na okvir slike ili stakla. Ovakav poklon simbolizuje brigu prema okolini i odanost očuvanju prirode. U poslovnom svetu, ovo može biti odličan način da se izrazi posvećenost održivom poslovanju i ekološkoj odgovornosti, ali i izgradnji ugleda kompanije kao društveno odgovorne organizacije. Poklonite herbarijum sliku svojim zaposlenima, partnerima ili klijentima i time pošaljite snažnu poruku da podržavate zaštitu životne sredine. 

PRESE ZA HERBARIJUM

Prese za herbarijum – Ako želite da podržite kreativnost uz istovremeno podizanje ekološke svesti vaših zaposlenih ili klijenata, prese za herbarijum su divan poklon. Personalizujte ih imenima ili logoom vaše kompanije. Okupite kolege u prirodi i sakupljajte biljke zajedno. Ovo iskustvo će vam omogućiti da se opustite i povežete sa prirodom na potpuno nov način. Naučite da prepoznate različite biljke i kako da ih berete pažljivo i održivo. Nakon toga složite biljke u presu da se presuju. Presovano osušeno bilje iskoristite za pravljenje raznih predmeta kao što su herbarijum slike, nakit, lampe, šolje, vaze itd. Ovo je prilika da pokažete svoju kreativnost i stvorite nešto potpuno jedinstveno.
Nakon toga, presu možete koristiti kod kuće za dalje presovanje biljke za izradu slika, čestitki, ili drugih unikatnih poklona za vaše prijatelje, porodicu i kolege. Ovo iskustvo će vas inspirisati da nastavite da se bavite kreativnim stvaralaštvom i prirodnom lepotom.

Presa za biljke mala

3500 din

Presa za biljke velika

5000 din

ostali korporativni pokloni po porudžbini

Sve korporativne poklone izrađujemo po porudžbini, imate mogućnost da prilagodite poklone prema svojim specifičnim potrebama i brendu. Tu smo da realizujemo vaše ideje.