UNIKATNE ČESTITKE

Obradujte svoje najmilije očaravajućom lepotom prirode uhvaćenom u našim ručno rađenim čestitkama sa presovanim biljem. Svaka čestitka ukrašena je jedinstvenim i pažljivo odabranim biljnim primercima, prikupljenim na raznim lokacijama širom Srbije i sveta.

Čestitke su izrađene ručno sa velikom ljubavlju i pažnjom, uz neponovljivu kompoziciju prirode. Motivi na čestitkama su pažljivo odabrane kombinacije prelepog presovanog cveća, koje daju eleganciju i šarm svakom dizajnu. Biljke su posebnim lepkom zalepljene na kvalitetan hamer papir fine teksture. Kombinacija ručnog rada i prirodne lepote biljaka stvara zaista prepoznatljiv stil koji će zadiviti mnoge.

Naše čestitke sa presovanim biljem mogu se poklanjati za razne prilike, uključujući rođendane, venčanja, godišnjice, uspehe i mnoge druge posebne trenutke.

Čestitke herbarijum
Čestitke herbarijum

Svaka čestitka dolazi sa praznim prostorom unutra, omogućavajući vam da napišete svoju ličnu poruku. Pored toga, nudimo mogućnost personalizacije čestitki sa posebnim porukama, imenima ili datumima, što će vaš poklon učiniti još ličnijim i značajnijim.

U ponudi imamo i tematske čestitke (Dan zaljubljenih, novogodišnje i druge)

Bilo da slavite posebnu priliku, izražavate zahvalnost ili jednostavno delite tople želje, čestitke sa presovanim biljem su dizajnirane da ostave poseban utisak.

Standardna dimenzija svake čestitke je 9 cm x 13 cm, a postoji mogućnost izrade i drugih dimenzija. Dolaze u ručno rađenim kovertama od natron papira. Prodaju se isključivo u setu od minimum 10 komada.

CENOVNIK

Poruči čestitke

Naše čestitke sa presovanim biljem možete poručiti telefonskim pozivom.