POZIVNICE ZA VENČANJA

Naše pozivnice za venčanja sa presovanim biljem su ručno izrađene sa velikom ljubavlju i pažnjom. Svaka pozivnica sadrži prelepu kombinaciju suvog presovanog bilja, koje dodaje jedinstvenu teksturu i boje. Ako želite, možete i sami odabrati kombinaciju vrsta bilja prema svojoj želji i temi venčanja. Ili to prepustite nama. Ove pozivnice su savršen način da pred svojim dragim gostima iskažete poseban stil, drugačiji od drugih.

Svaka pozivnica je unikatna i prilagođena vašim željama i stilu venčanja. Možete birati između različitih boja papira, fontova i pozadinskih šara kako biste stvorili dizajn koji savršeno odražava vašu ljubavnu priču.

Pozivnice za vencanja s presovanim cvecem
Pozivnice za vencanja s presovanim cvecem

Pozivnice za venčanja sa presovanim biljem su pravi mali umetnički radovi koji će oduševiti vaše goste. Kada otvore pozivnicu, osetiće blagi doživljaj prirode, a to će ostati kao interesantan podsetnik na vašu ljubav i poseban dan koji dolazi.

Prefinjene i elegantne, naše pozivnice sa presovanim biljem učiniće trenutke nezaboravinim i započeće vaše venčanje na predivan način.
Naš tim će vam pomoći da dizajnirate savršenu pozivnicu koja će ostaviti dugotrajan utisak na vaše goste.
Kontaktirajte nas i stvorimo zajedno pozivnice koje će biti originalan uvod za vaše venčanje iz bajke.

Pored pozivnica, u ponudi imamo i druge elemente za dekoraciju sa presovanim biljem, poput brojeva stolova, table dobrodošlice, poklončića za goste i drugih.

Poruči pozivnice

Naše pozivnice sa presovanim biljem možete poručiti telefonskim pozivom.