SLIKE SA PRESOVANIM BILJEM

Naša strast prema umetnosti i prirodi inspirisala nas je da stvaramo prelepe umetničke slike od presovanog cveća, sa izuzetnim spojem boja, tekstura i elegancije.

Slike od presovanog bilja predstavljaju prelepe prirodne kompozicije koje mogu uneti toplinu i eleganciju u svaki prostor. Bilo da želite oživeti dnevni boravak, spavaću sobu ili kancelarijski prostor, ove slike su savršen izbor za dodavanje jedinstvenog šarma.

Svaka slika u našoj kolekciji pažljivo je izrađena od posebno odabranih biljaka, strpljivo presovanih tako da zadrže svoju prirodnu lepotu i boju. Vodimo računa o svakoj latici i listiću. Nakon procesa presovanja, biljke se lepe na kvalitetan i fino teksturisan papir ili staklo, stvaranjem neponovljivih i detaljnih prirodnih motiva. Nakon toga, radovi se uramljuju u našoj radionici ili kod stakloresca.

Herbarijum slika

Naša kolekcija slika nudi širok izbor dimenzija i boja ramova. Bez obzira da li preferirate manje slike za diskretan ukras ili veće komade koji će privlačiti pažnju u enterijeru, imamo opcije koje će zadovoljiti vaše potrebe i stil.

Zbog svoje estetske vrednosti, naše slike od presovanog cveća mogu biti divan poklon za posebne prilike. Izaberite sliku koja odražava ličnost i interese osobe kojoj je namenjena, ili kreirajte personalizovanu sliku sa posebnim porukama ili datumima.

Sve slike izrađujuemo po porudžbini. Vreme izrade zavisi od složenosti izrade.

Herbarijum slika
Herbarijum slika

CENOVNIK